Skip to content

Om Barnens Meliva

Barnens Meliva BVC

Barnens Meliva är vad vi på Meliva kallar vårt koncept för barnhälsovård. Det handlar om barnavårdscentraler, barn- och ungdomsmedicinska mottagningar, och även de möten med barn och föräldrar inom den övriga primärvården.

Konceptet föddes ur Lillugglans BVC; tre omtyckta barnavårdcentraler i Göteborg och Landvetter, som förvärvades av Meliva 2021.

Under namnet Barnens Meliva möter vi nu barn, ungdomar och föräldrar i Västra Götaland, Stockholm och Uppsala. Barnens Meliva är till för barn och föräldrar i en föränderlig samtid. Vi erbjuder hög tillgänglighet, råd och stöd för såväl friska som sjuka barn, där vi verkligen lever upp till Melivas ambition “Med livet som uppdrag”.

Våra hörnpelare

Vare sig du möter oss i appen Meliva, på en barnavårdscentral, en BUMM, eller på din vårdcentral tror vi på fyra viktiga

  • Vi ser hela barnet, friskt som sjukt
  • Vi har alltid barnet i fokus och det är barnet vi hälsar på först
  • Vi tycker inte att det finns några dumma frågor
  • Vi ser till att du får den hjälp du behöver, när du behöver den

Så skiljer vi oss från annan barnhälsovård (BHV)

Barnens Meliva barnhälsovård

Tillgänglighet, trygghet och att alltid göra det lilla extra oavsett om vi möter friska eller sjuka barn är vårt löfte inom Barnens Meliva.

Så oavsett om du snart ska välja BVC, eller har fått remiss till en av våra “BUMM:ar”, eller behöver hjälp på vårdcentralen för ditt sjuka barn så hoppas vi att du väljer Barnens Meliva – välkommen.