Skip to content

Kvällsöppen vård i Landvetter

Meliva vårdcentral kvällsöppet

Nu blir det ännu enklare att få vård hos Meliva Landvetter vårdcentral. Från och med 6 mars har vi öppet till kl. 21.00 på måndagar och onsdagar, när du behöver snabb hjälp med besvär du haft en kortare tid.

Boka tid direkt? Skapa konto och logga in med BankID och välj “Tidsbokning”

– Vi vet att tillgängligheten är en av de viktigaste frågorna för våra patienter och genom att ha öppet två kvällar i veckan hoppas vi att fler ska kunna få hjälp av oss på bästa sätt, säger Emma Andersson, verksamhetschef på Meliva Landvetter.

Oftast kan du få hjälp redan samma dag, eller enkelt se själv se vilka lediga tider som finns tillgängliga och planera in kvällsbesöket när det passar dig bäst. Tiderna är tillgängliga för alla patienter i Härryda kommun och du behöver inte vara listad hos Meliva för att boka.

Enkel bokning i appen

För att få hjälp på vårdcentralen kan patienter enkelt boka sin tid via mobil eller dator i appen Meliva. Logga in med BankID för att boka din tid nu (du behöver vara listad på vårdcentralen för att boka en kvällstid och du kan genomföra listningen direkt via appen).

Kvällstiderna är till för den som behöver hjälp snabbt med hälsobesvär som man haft en kortare tid. För mer långvariga besvär eller receptförnyelse gäller fortsatt bokning via telefon: 031-91 90 50.

Logga in med BankID

Vård i mobilen – digital lättakut

För den som vill ha hjälp utan att fysiskt besöka vårdcentralen finns Melivas digitala lättakut, öppen kl. 8-21 alla vardagar och kl. 10-16 på lördagar. Skulle vi rekommendera ett fysiskt besök hjälper vi dig i så fall med tidsbokningen.

Ladda ned appen Meliva till din telefon:

Meliva Iphone

Meliva Android

Välkommen till din kvällsöppna vårdcentral i Landvetter!