Skip to content

Ugglan Landvetter blir Meliva Landvetter

I början av juni byter Ugglans vårdcentral i Landvetter namn, till Meliva Landvetter. För dig som patient blir skillnaden knappt märkbar – vår personal och verksamhet fortsätter som vanligt med att ta hand om dig och din familj på bästa sätt.

Förändringen berör enbart Ugglan Landvetter – Fredriksdal fortsätter under samma namn och flagg som tidigare.

Namnbyte nu, digitala vårdbesök inom kort

Ugglans vårdcentral blev en del av Meliva under slutet av 2021, och nu kommer förändringen alltså börja märkas för patienter och invånare.

Till att börja med är det som sagt bara vårdcentralens namn som byts ut – så för dig som patient eller vårdtagare gäller fortsatt att besök bokas via telefon och våra kunniga läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och psykologer finns på plats för att hjälpa till med vårdbesök eller rådgivning.

Under juni kommer förändringen märkas lite mer i form av nya digitala sätt att kontakta och möta oss, håll utkik på ugglansvc.se för mer information.

Om Meliva

  • Meliva bildades 2021 och driver 14 vårdcentraler i VGR, Stockholm och Uppsala.
  • Ungefär 90 000 svenskar är listade på en av Melivas vårdcentraler.
  • Läs mer på meliva.se

Ugglans vårdcentral Fredriksdal

Meliva Landvetters systervårdcentral i Fredriksdal fortsätter heta ”Ugglans vårdcentral”, precis som tidigare. Men även i Fredriksdal kommer patienter inom kort att kunna använda appen Meliva för sina digitala vårdbesök.

Välkommen till din nygamla vårdcentral Meliva Landvetter!