Skip to content
Om Meliva

Meliva är en bred vårdgrupp med vårdcentraler, BVC och företagshälsa som växer på den svenska marknaden.

  • Omkring 90 000 listade patienter på våra vårdcentraler
  • Vår företagshälsa hjälper arbetsplatsen bli friskare
  • Vi vill kombinera förstklassig fysisk vård med ledande digitala verktyg
Meliva vårdcentral

Med livet som uppdrag

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan.

Läs mer om våra tjänster

Presskontakt

VD Meliva
Matti Schmidt
VD
Medicinskt ansvarig läkare
Ron Liebkind
Medicinskt ansvarig läkare
Anders Westerholm
Kommunikationsansvarig, Meliva